Schilderen

U wordt geadviseerd in de meest gunstige onderhoudsscenarios. Uit de praktijk blijkt dat wij prijsgunstig aanbieden, omdat wij grondig inventariserenen en uitgebreid het werk voorbereiden gebaseerd op bijna 90 jaar ervaring. Maar ook omdat wij voor bijna elke uitdaging een oplossing vinden. Zo is schilderen vanaf het water op een hoogte van 11 meter via onze in eigen beheer ontwikkelde hoogwerkerboot geen enkel probleem meer. Eens te meer weer een manier gevonden voor veilig en effiënt werken. 

 

AMBACHTELIJK SCHILDERWERK

Voor het onderhoud aan uw woning, monumentaal  of bedrijfspand, kerk of kasteel bent u bij van Lith aan het juiste adres. Zelfs voor het uitvoeren van muur en plafondschilderingen, reparaties aan ornamenten in hout of stucwerk heeft van Lith vakkennis en uitvoering in eigen huis. De referenties spreken voor zich.

 

LAKSPUITERIJ

Wij beschikken over een eigen spuiterij. In deze professionele spuiterij brengen wij coatings aan op oude en nieuwe kasten, keukens, tafels, stoelen, radiatoren, MDF, metaal en kunststof. Ook stralen en ontlakken wij in eigen cabine. Meubels of plaatmateriaal wordt gestraald, gespoten of in de olie gezet. Het spuiten van kleurlakken en blanke lakken, beitsen, en het licht maken van donkere meubels is ons dagelijks werk.

 

Kijk hier voor enkele werken